Vagheggi 2017-07-10T11:36:04+00:00
Marjan van Gaal Schoonheidssalon Helmond
Marjan van Gaal Helmond

DELAY LIFTING

Delay Lifting(DL) is een lijn van Vagheggi die helpt fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. De producten zijn zeer geschikt voor de huid die er moe uitziet. Delay Lifting bevat vitaminen waaronder vitamine PP die zorgt voor een beter doorbloeding en speciale pigmenten waardoor de huid er jong en stralend uitziet.

Marjan van Gaal Helmond

DELAY

DELAY is speciaal geschikt voor de vermoeide, veel eisende huid die al wat rimpeltjes vertoond en verlies aan stevigheid ondervindt. De producten bevatten het unieke time-release systeem. Dat wil zeggen: naar behoeften worden de ingrediënten aan de huid afgegeven.

Marjan van Gaal Rehydralijn Schoonheidssalon

REHYDRA

REHYDRA is geschikt voor de vochtarme/droge huid. De lijn bevat het hydra plus complex waardoor de huid gevoed wordt, energie en glans krijgt.

Marjan van Gaal Vagheggi Schoonheidssalon Helmond

YUCU/VITAMINE C

De YUCU is een citrusplant uit Japan. De schil bevat een essencieele olie die verfrissend en ontspannend werkt. De YUZU-lijn werkt tegen veroudering door zijn antioxidentele werking. YUCU geeft de huid spankracht en energie en is geschikt voor alle leeftijden.

Marjan van Gaal Balance Schoonheidsproduct Schoonheidssalon Helmond

BALANCE

De producten van de BALANCE zijn zeer geschikt voor de vette, onrustige huid. De lijn is bestemd voor de huid die grove porieen heeft en glimt. De talgafscheiding wordt genormaliseerd en het vochtgehalte wordt op pijl gebracht. BALANCE is geschikt voor alle leeftijden.

Marjan van Gaal Goodfeeling Schoonheidsproduct Schoonheidssalon Helmond

GOODFEELING

Tegenwoordig komt overgevoeligheid van de huid vaak voor. GOODFEELING biedt de oplossing. De producten kalmeren en herstellen de huid van irritaties roodheid, en gespannenheid.